Prijavite se na e-novice in prejmite -10% popusta na vaš prvi nakup

Dobrodošli v svetu popolne urejenosti vašega sejemskega prostora. 

Raziščite našo izvrstno ponudbo sejemske opreme, zasnovane za izjemno in učinkovito predstavitev na vsakem sejmu in dogodku. Naša paleta vključuje vrhunska roll-up stojala, nosilce vizitk in brošur, sejemski pulte, modularne sejemske stene, promocijske šotore, usmerjevalne stebričke in barvite promocijske zastave.

Promocijski šotori, roll-upi, L-stojala

Naši hitro-sestavljivi promocijski šotori združujejo eleganco in funkcionalnost, zagotavljajo popolno rešitev za različne dogodke, kot so promocije, sejmi, tržnice in druge prireditve. S črnim vodoodpornim platnom iz kakovostnega poliestra in priloženo transportno torbo s koleščki, so ti šotori prenosljivi in izredno enostavni za uporabo.

Naša kolekcija roll-up in L-stojal, izdelanih iz eloksiranega aluminija, prinaša vrhunsko rešitev za vaše promocijske namene. Enostavno rokovanje z njimi, različne dimenzije in možnost tiska z vašim obstoječim CGP materialom ali našo pomočjo dodatno poudarjajo prilagodljivost vaše ponudbe.

Promocijske zastave

Promocijske zastave, nepogrešljive za vsako podjetje, so enostavne za uporabo, hitre za postavitev in odlično izstopajo. Naša raznolika izbira nosilcev za vizitke, prospekte in brošure bo poskrbela za urejeno in profesionalno predstavitev na vašem delovnem mestu, dogodku ali sejmu.

Sejemski pulti

Nudimo tudi hitro-sestavljive sejemske pulte, oblikovane za podjetja, ki želijo izstopati na predstavitvenih dogodkih. Estetski videz, možnost personalizacije in priložene praktične torbe za prenašanje zagotavljajo popolno rešitev za učinkovito predstavitev. Stenski sistemi in usmerjevalni stebrički iz naše ponudbe omogočajo enostavno in hitro postavitev ter učinkovito usmerjanje množice na različnih dogodkih.

Nosilci vizitk, prospektov in brošur

Raznolika izbira nosilcev za vizitke, prospekte in brošure predstavlja odlično možnost za učinkovito predstavitev vaših marketinških materialov. V naši ponudbi najdete namizne, stenske in talne nosilce različnih dimenzij, s katerimi boste ustvarili urejeno in profesionalno okolje na vašem delovnem mestu, dogodku ali sejmu.

Kontaktirajte nas

Če vas zanima več, izpolnite spodji obrazec in pomagali vam bomo, da boste na sejemskem prizorišču kar najbolje predstavili svoje podjetje.

O nas:

Kaj pravijo o nas

Preverjeno mnenje
Martina Zadovoljni

Potiskan šotor in zastave smo prejeli v treh dneh. Super odzivni

Preverjeno mnenje
Rok Brez pripomb

Naročili in prejeli degustacijski pult s potiskom.

Preverjeno mnenje
Ivan

Navdušeni smo nad pristopom in svetovanjem.

O podjetju Promotrade d.o.o.

Podjetje Promotrade d.o.o. je uveljavljena slovenska družba s specializirano dejavnostjo trženja sistemov za pospeševanje prodaje, označevanja, vizualnega komuniciranja, usmerjanja, varovanja blaga in številnih drugih naprednih trgovinskih ter ostalih sistemov.

Reference:

Blagovne znamke