Prijavite se na e-novice in prejmite -10% popusta na vaš prvi nakup

Podjetje

Podjetje Promotrade d.o.o. je uveljavljena slovenska družba s specializirano dejavnostjo trženja sistemov za pospeševanje prodaje, označevanja, vizualnega  komuniciranja, usmerjanja, varovanja blaga in številnih drugih naprednih trgovinskih ter ostalih sistemov.

Z dejavnostjo smo se začeli ukvarjati leta 1989 kot pionirji na področju tovrstne ponudbe v regiji. Več kot 25-letna prisotnost na trgu, aktivno spremljanje razvoja sodobnih trgovinskih sistemov v Evropi in po svetu, pridobljenje izkušnje, odlično sodelovanje z našimi  dobavitelji in kupci, so rezultat številnih sodobnih rešitev, ki jih razvijamo in ponujamo za trgovske in proizvodne poslovne sisteme ter za potrebe ostalih klientov.

Smo zanesljiv in kompetenten tim, ki neprestano nadgrajuje in širi svojo dejavnost, hkrati pa ostaja zvest naprednim sistemom s področja trgovinskih rešitev.

Sodelujemo s priznanimi partnerji iz vsega sveta, poleg standardnih sistemov pa nudimo tudi lastne inovativne izdelke in rešitve.
Smo ekskluzivni zastopniki za METO International GmbH in CHECKPOINT System.

Energijo, znanje, kreativnost in bogate izkušnje neprestano usmerjamo v iskanje popolnih inovativnih, kakovostnih in zaupanja vrednih sistemov in rešitev.

Vaš PROMOTRADE

Telefon: +386[03]713 15 30

E-pošta: info@promotrade.si

Spletna stran: www.promotrade.si

Maticna št.: 5480914000

Davčna št.: SI78752914