Prijavite se na e-novice in prejmite -10% popusta na vaš prvi nakup

Zaščita izdelkov pred krajo EAS

Checkpoint, kot vodilni proizvajalec na področju tehnoloških rešitev za zaščito izdelkov pred krajo in uporabo radiofrekvenčne identifikacije (RF in RFID), si prizadeva kakovostno pokriti vse vidike industrije, vključno z obutvijo, oblačili, živili, tehničnimi izdelki in drugimi sektorji. Naša predanost inovacijam se odraža v izjemno dovršenih antenah, ki delujejo v sodobni radiofrekvenčni tehnologiji RF in RFID, ter se ponašajo s tehnično najnaprednejšo detekcijo na trgu.

Tehnološka dovršenost je združena z večkrat nagrajenim dizajnom, ki ne izboljša le funkcionalnost, ampak tudi stilsko dopolni vsak prodajni prostor. V primerjavi z zastarelo akusto-magnetno tehnologijo (AM) so naše radiofrekvenčne antene tudi energetsko učinkovitejše, saj porabijo do 70% manj električne energije. S celovitim programom varovalnih anten, vključno z varovalnim programom Alpha, RF/RFID varovalnimi nalepkami in deaktivatorji, ponujamo popolno rešitev za varovanje artiklov.

Na vrhu tehnološkega razvoja so liniji EAS anten NEO™ in Evolve™, ki se uvrščata med najnaprednejše na trgu. Njuni večkrat nagrajeni dizajni ne le estetsko dopolnjujejo prodajne prostore, temveč zagotavljajo tudi brezkonkurenčno detekcijo.

Glavne lastnosti:

  • Širina prehoda do 2.7 metra, kar omogoča učinkovito varovanje večjih vhodov ali izhodov.
  • Integracija števca kupcev, ki prispeva k boljši analizi prometa in nakupovalnih navad.
  • Detektorji kovin, aluminijastih vrečk in snemalcev zaščitnih varoval za še večjo zaščito.
  • Opcijski oglaševalski paneli, ki omogočajo prilagodljivo promocijo izdelkov.
  • Nadgradnja z RFID modulom, kar omogoča dodatno preverjanje prodanih izdelkov in spremljanje zaloge.
  • LED barvne diode za dodatno estetsko posodobitev videza poslovalnice.
  • Oddaljen nadzor delovanja in servis, kar omogoča učinkovito upravljanje in vzdrževanje.
  • Visoka zanesljivost detekcije, ki jo zagotavlja nemoteno delovanje sistema.
  • Dolgoletna programska podpora in nepremagljiva življenjska doba, kar pomeni trajno varnost naložbe.
  • Velik nabor modelov anten različnega videza in velikosti, kar omogoča izbiro prilagojeno specifičnim potrebam in estetskemu okusu posameznega prodajnega prostora.

Z zaupanjem v kakovost naših izdelkov, ki združujejo napredno tehnologijo, oblikovalsko vrhunskost in funkcionalnost, Checkpoint zagotavlja vrhunsko izkušnjo varovanja in estetike v maloprodaji.

 

 

Alpha program je ponosno prisoten že več kot pet desetletij, uveljavljajoč se kot vodilni ponudnik varoval in varovalne embalaže. S preko 700 patenti, ki sestavljajo temelj njihovega inovativnega pristopa, Alpha zagotavlja najvišji nivo varovanja. S široko paleto varoval lahko zaščitimo praktično vsak izdelek, ne glede na to, ali gre za alkoholne pijače, kozmetične izdelke, mesne proizvode, škatle, elektronske naprave itd.

V obsežnem naboru najdemo varovalne pokrovčke za pijače, žična varovala, pajke, trda varovala, varovalne škatle in druga inovativna varovala. To raznolikost dopolnjuje dejstvo, da so vsa Alpha varovala na voljo v vseh treh ključnih tehnologijah na trgu - RFID, RF in AM. Ta prilagodljivost omogoča uporabo Alpha varoval v različnih konfiguracijah varovalnih anten, kar zagotavlja optimalno prilagajanje različnim potrebam in okoljem trga.

S stalnim širjenjem in posodabljanjem nabora varoval zagotavljamo, da ostaja zaščita na najvišjem možnem nivoju. Vsako varovalo je zasnovano z mislijo na maksimalno zaščito izdelka, pri čemer hkrati minimalno vpliva na njegov izgled. To pomeni, da so Alpha varovala skrbno konstruirana, da izpolnjujejo dvojni cilj - zagotoviti varnost izdelka in ohraniti njegov estetski videz.

Odklep vseh varoval poteka po istem principu, pri čemer se uporablja edinstven Alpha ključ. Ta standardiziran pristop k odklepu olajšuje upravljanje in vzdrževanje varnostnega sistema, hkrati pa zagotavlja doslednost in zanesljivost.

Alpha program ne le, da se ponaša z več kot petdesetletno tradicijo v industriji varovanja izdelkov, temveč nenehno premika meje in postavlja standarde s svojimi inovativnimi rešitvami. S kombinacijo vrhunske tehnologije, obsežnega nabora varoval in zavezanih pristopov k varovanju izdelkov, Alpha ostaja nepogrešljiv partner za vse, ki si prizadevajo za najvišjo stopnjo varnosti in estetike v maloprodajnem okolju.

Na priloženi povezavi se nahaja katalog v PDF obliki v katerem boste našli predstavitev vseh varoval, ki jih ponuja Checkpoint. 
Klik do PDF kataloga


Kot vodilni proizvajalec radiofrekvenčnih RF in RFID nalepk, se Checkpoint s ponosom postavlja v ospredje razvoja na tem področju. Naše inovacije presegajo običajne meje, zagotavljajo večjo prilagodljivost ter omogočajo vrhunsko varovanje. V nasprotju z AM nalepkami, se RF nalepke ponašajo s široko paleto možnosti glede velikosti, oblik, in barv, vključno s transparentnimi možnostmi. Poleg tega so bistveno tanjše, kar pomeni minimalen vpliv na izgled in občutek izdelkov.

Nalepke RF so izjemno vsestranske in omogočajo nanašanje neposredno na različne površine, vključno s pokvarljivimi živili, zamrznjenimi izdelki, ter drugimi materiali. Te nalepke se odlikujejo tudi po svoji sposobnosti prilagajanja na zaobljene podlage, kar je izziv, ki ga AM nalepke, včasih poimenovane tudi "čokoladice", ne morejo premagati.

S tem odpiramo nove dimenzije možnosti uporabe, saj lahko naša tehnologija zagotavlja učinkovito varovanje izdelkov, kjer druge metode dosežejo svoje omejitve. Dejstvo, da lahko RF nalepke neposredno nanašamo na raznolike in zahtevne podlage, odpira pot kreativnemu varovanju izdelkov, ki jih včasih ni bilo mogoče optimalno zaščititi.

Checkpoint ne le, da vzpostavlja standarde v tehnoloških rešitvah, temveč s svojimi RF in RFID nalepkami tudi omogoča industriji, da presega svoje dosedanje meje in izboljšuje varovanje izdelkov na številnih ravneh. S svojo trajno predanostjo inovacijam in odzivnostjo na specifične potrebe trga, Checkpoint postavlja merila v svetu radiofrekvenčnih in RFID tehnologij.RF nalepke odpirajo vrsto možnosti tiska, saj lahko vključujejo lažne bar kode, deklaracije, vaš logotip, barvne oznake "Varovan izdelek", ali pa se odločite za povsem bele ali transparentne izvedbe. Ta prilagodljivost omogoča, da nalepke ne le izpolnjujejo funkcionalnost varovanja, temveč tudi estetske zahteve vašega podjetja in izdelkov.

Poleg različnih tiskarskih možnosti so RF nalepke na voljo v več dimenzijah in oblikah, kar omogoča optimalno prilagajanje različnim izdelkom. Lahko izbirate med okroglimi, kvadratnimi ali pravokotnimi oblikami, poleg tega pa so na voljo tudi posebne nalepke, ki so namenjene varovanju manjših izdelkov ali nakita. Ta raznolikost oblik omogoča, da se RF nalepke popolnoma vključijo v vašo embalažo, ne glede na njen dizajn.

Dodatna prilagodljivost pri izbiri lepila dodaja vrednost našim RF nalepkam. Na voljo je lepilo, ki je odstranljivo, kar omogoča enostavno odstranitev nalepke brez poškodb embalaže ali izdelka. Za tiste, ki zahtevajo višjo stopnjo varnosti, pa je na voljo neodstranljivo lepilo. Poleg tega ponujamo tudi lepilo, ki učinkovito deluje tudi na zamrznjenih artiklih, kar povečuje obseg uporabnosti RF nalepk v različnih okoljih.

S tem, ko združujemo estetsko dovršenost z najsodobnejšo tehnologijo, naša ponudba RF nalepk ne le izpolnjuje funkcionalne zahteve varovanja izdelkov, temveč tudi poudarja estetsko privlačnost vaših embalaž in izdelkov.

Proces deaktivacije naših nalepk je izjemno preprost in učinkovit, saj se izvaja s pomočjo deaktivatorja, ki je nameščen na blagajniškem pultu. Ta deaktivacija poteka s prenosom izdelka čez določeno območje, kar preprečuje sprožitev anten. S tem preprostim, a izjemno učinkovitim korakom zagotavljamo nemoteno prehajanje izdelkov skozi prodajni proces.

Pri odstranjevanju varoval Alpha pa stopamo še korak dlje. Za ta postopek uporabljamo unikaten ključ, ki omogoča previdno in brezhibno odstranjevanje varoval. Ta pristop zagotavlja, da le pooblaščeno osebje ima dostop do odstranitve varoval, kar dodatno krepi varnost vaših izdelkov.

Poleg tega ponujamo tudi drugačne snemalce trdih varoval, ki so oblikovani za natančno in enostavno odstranjevanje teh varoval. Naša zaveza je zagotoviti, da je proces odstranjevanja varoval čim bolj praktičen in hiter, s čimer omogočamo nemoten potek prodajnega procesa in hkrati ohranjamo vrhunsko varnost.

S celovitim pristopom k odstranjevanju varoval in deaktivaciji nalepk ne le izpolnjujemo najvišje standarde varnosti, temveč tudi zagotavljamo prijazno in učinkovito uporabniško izkušnjo v vsakem prodajnem okolju.

Na priloženi povezavi se nahaja katalog v PDF obliki v katerem boste našli predstavitev vseh RF nalepk. Klik do PDF kataloga


        Za dodatna vprašanja ali ponudbo nas kontaktirajte preko emaila info@promotrade.si ali s klikom na spodnji gumbek.

                                                                                   


Naše reference na področju varovalne opreme