Prijavite se na e-novice in prejmite -10% popusta na vaš prvi nakup

Varovalna oprema

Checkpoint je vodilni proizvajalec na področju EAS tehnoloških rešitev zaščite izdelkov pred krajo in radiofrekvenčne identifikacije (RF in RFID). Pokrivamo vse segmente od obutve, oblačil, živil, tehničnih izdelkov in ostalo. Antene v sodobni radiofrekvenčni tehnologiji (RF) ali RFID so tehnično najbolj dovršene z dokazano najboljšo detekcijo na trgu, hkrati pa z večkrat nagrajenim dizajnom, stilsko dopolnijo vsak prodajni prostor.

V nasprotju z zastarelo akusto-magnetno tehnologijo (AM), radiofrekvenčne antene porabijo za svoje delovanje tudi do 70% manj električne energije. Skupaj s programom varovalnih anten, varoval Alpha, RF / RFID varovalnih nalepk in deaktivatorjev, ponujamo celostno rešitev varovanja artiklov.

NEO™ in Evolve NEO™ sta najsodobnejši in najnaprednejši liniji EAS anten na trgu. Odlikuje jih večkrat nagrajen vrhunski dizajn, s katerim dopolnimo vsak prodajni prostor in brez konkurenčna detekcija.

Glavne lastnosti:

 • širina prehoda vse do 2.7 metra
 • integracija števca strank ali kupcev
 • detektor kovin, alu vrečk in snemalcev zaščitnih varoval
  opcijski oglaševalski paneli
 • nadgradnja z modulom za RFID detekcijo
 • LED barvne diode s katerimi dodatno posodobimo videz poslovalnice
  oddaljen nadzor delovanja in servis
 • visoka zanesljivost delovanja
 • dolgoletna programska podpora in nepremagljiva življenska doba 
  velik nabor modelov anten različnega videza in velikosti

Alpha program je že več kot 50 let vodilni ponudnik varoval in varovalne embalaže. S preko 700 patenti ponuja najvišji nivo varovanja, z najobsežnejšem naborom varoval pa lahko zaščitimo prav vsak izdelek - alkoholne pijače, kozmetika, mesni izdelki, škatle, elektronske naprave in več.

Varovalni pokrovčki za pijače, žična varovala, pajki, trda varovala, varovalne škatle in ostala varovala, so na voljo v vseh treh tehnologijah na trgu - RFID, RF in AM, torej lahko Alpha varovala uporabljamo vseh konfiguracijah varovalnih anten. 

Nabor varoval se redno širi in posodablja, da zaščita ostaja na najvišjem možnem nivoju. 
Odklep vseh varoval poteka po istem principu z uporabo edinstvenega Alpha ključa. 

Varovala so konstruirana na način, da izdelek maksimalno zaščitimo, hkrati pa minimalno vplivamo na izgled varovanega izdelka.

Na priloženi povezavi se nahaja katalog v PDF obliki v katerem boste našli predstavitev vseh varoval, ki jih ponuja Checkpoint. 
Klik do PDF kataloga


Kot največji proizvajalec radiofrekvenčnih (RF) in RFID nalepk, je Checkpoint vodilni v razvoju tudi na tem področju.  V nasprotju z AM nalepkami so RF na voljo v najrazličnejših velikostih, oblikah in barvah (tudi transparentne), hkrati pa so občutno tanjše saj je njihova debelina enaka listu papirja. Nanašanje je možno neposredno na pokvarljiva živila (meso, siri ipd.), zamrznjene izdelke, kovinske in ostale embalaže, tudi zaobljene podlage, kar AM nalepke (pogovorno “čokoladice”) ne omogočajo. 


RF nalepke imajo različne možnosti tiska - lahko so to lažne bar kode, vaš logotip, barvne oznake “Varovan izdelek”, povsem bele ali transparentne.

Na voljo so v večih dimenzijah in oblikah - okrogle, kvadratastke ali pravokotne ter posebne nalepke namenjene varovanju manjših izdelkov ali nakita.

Možen je izbor tudi lepila, ki je lahko odstranljivo, neodstranljivo in takšno, ki deluje tudi na zamrznjenih artiklih. 

Na priloženi povezavi se nahaja katalog v PDF obliki v katerem boste našli predstavitev vseh RF nalepk. Klik do PDF kataloga

Nalepke deaktiviramo z deaktivatorjem, ki se namesti na blagajniški pult. Deaktivacija je opravljena na način, da se artikel zgolj prenese čez določeno območje, z njo pa preprečimo proženje anten.

        Za dodatna vprašanja ali ponudbo nas kontaktirajte preko emaila info@promotrade.si ali s klikom na spodnji gumbek.

                                                                                   


Naše reference na področju varovalne opreme